
Local flavours by premium restaurants and caterers
Burger ist nicht Burger, Bowl ist nicht gleich Bowl – unsere top Tipps
L´Italiano, Kapfenberg
– Stylish interior
– Italian specialities and dolce vita atmosphere
– 100 seats – ideal for celebrations
– Great location with underground car park and separate entrance
Enjoy the Mediterranean way right in the centre of Kapfenberg!
Street Food – Genussdude, Leoben/Trofaiach
From Vietnam to Mexico – GenussDude serves you international street food with a regional twist. Be it food dates, catering or cookery courses – our caterers cook with passion and honed skills.

Weinerei im Baderhaus
Eine innovative Speisekarte mit regionalen Feinheiten bietet die Weinerei im alten Baderhaus in Bruck an der Mur. Auf der Terrasse an der Mur lässt sich im Sommer ein Gläschen von einem der 200 Weine aus dem Weinkeller oder eine alkoholfreie Variante genießen.

Taflo, Bruck an der Mur
Bagels, bowls, burgers – Taflo serves the finest street food all day long. Creative, fresh, excellent. No wonder it was voted the best street food restaurant in Styria by Falstaff.

Schicker, Kapfenberg
Synonymous for quality since 1910. The Schicker restaurant uniquely combines a restaurant with a café, a wine shop and catering. Local classics meet Mediterranean lightness and creative fusion. Wine and dine on a premium level and in style!
Rabenmutti
Hot dogs from the food truck - regional, homemade and vegan. Simply delicious!
Wiesawie restaurant and wine shop, Turnau
Cosy, stylish, regional: Wiesawie serves creative cuisine and fine wines with personal commitment.
Gasthof Eberhard, St. Michael
Where hospitality meets lust for life. Ilse Blachfellner is passionate about her restaurant. And you can feel it, not only in her cuisine, but also through the warm-hearted atmosphere in yoga sessions, cookery courses and festivals.

Peter Tunner, Leoben
Tapas and drinks in the centre of Leoben – you could not get them any better in Spain! Chef Peter Maurer Jr. brings international flavours to the plate and into the glasses. Ideal for an atmospheric evening after work.
Die Szenerie
Im Herzen Leobens, im LIVE CONGRESS, verwöhnen Natasa Maros und Michaela Weissensteiner mit einer internationalen und regelmäßig wechselnden Speisekarte: von griechischen über asiatische bis hin zu Balkan-Wochen – Genuss-Herzen werden öher schlagen.

Jassingalm, St. Katharein-Tragöß
The Jassingalm is just an hour away from the Green Lake. Landlady Bettina Kohlhofer will spoil you with a variety of hearty dishes, from shakshuka to ibex. For hiking fans and gourmets.
Roots Burger & More, Leoben
Everything is homemade – from the bun to the mayonnaise. Roots Burger stands for real food with the best ingredients from the region. In addition to burgers you can also get steaks, pasta and desserts – genuine and varied.

Organic bakery Pesl, Kindberg
Oven-fresh organic pastries, soft & crispy bread, the finest Illy coffee and a tea parlour for connoisseurs. At Pesl, traditional craftsmanship meets modern organic quality and personal service.
Bäckerei Köck
Seit drei Generationen wird bei Köck gebacken. “Für mich ist der Bäckerberuf einer der schönsten, die es gibt”, sagt der Juniorchef Dominik Köck. Morgens verwöhnt die Bäckerei mit täglich frischem Gebäck. Das Café am Hauptplatz in Mürzzuschlag ist ein Platz um mit einem feinem Frühstück in den Tag zu starten, sich zu treffen oder auch bei Kaffeeduft zu arbeiten.
